Voorwaarden voor verzending

Deze bestelvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die via de website van LakTech worden geplaatst. Door het plaatsen van de bestelling verklaart de klant zich akkoord met deze bestelvoorwaarden.

Prijzen zijn geldig op het moment dat zij op de website worden weergegeven, tenzij anders is vermeld. Indien prijzen door een kennelijke verschrijving foutief staan vermeld op de website, is LakTech niet gehouden de bestelling uit te voeren tegen de foutief weergegeven prijs.

Alle prijzen zijn exclusief btw, tenzij anders wordt vermeld.

Nadat de klant de door hem of haar gewenste producten heeft gekozen en zijn gegevens heeft ingevoerd, krijgt men een overzicht van de bestelling en de totale kosten te zien. Daarbij wordt de klant in de gelegenheid gesteld correcties uit te voeren. Vervolgens bevestigt men de bestelling door op ’Plaats bestelling’ te drukken.

Nadat de bestelling is verzonden, ontvangt de klant een bevestiging van zijn bestelling per e-mail. De bevestiging biedt een overzicht van de gemaakte order. Tevens wordt er een ordernummer getoond. Dit ordernummer kan als referentie gebruikt worden bij eventuele vragen over de bestelling.

LakTech hanteert standaard verzendtarieven waarin verzendkosten, verpakking en handling zijn inbegrepen.

LakTech is gerechtigd de bestelling te weigeren indien de voorraad ontoereikend is. Orders zullen over het algemeen binnen één werkdag na bestelling worden verzonden.

Op dit moment biedt LakTech alleen verzending binnen Nederland aan. Wij hopen daar op korte termijn België aan toe te kunnen voegen.